HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η κορύφωση του Θείου Πάθους (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Η Μεγάλη Παρασκευή, μέρα τoυ απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας, (όλοι πρέπει να πιούμε τουλάχισ...

Η Μεγάλη Παρασκευή, μέρα τoυ απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας, (όλοι πρέπει να πιούμε τουλάχιστον μία κουταλιά ξύδι) είναι η μέρα που γίνεται η κορύφωση του Θείου Δράματος, κορυφώνονται τα Πάθη του Χριστού και γίνεται η σταύρωση του Χριστού.
Στα Καλάβρυτα σήμερα το πρωί, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου, τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αποκαθήλωσης Αποκαλήθωσης, η καταβίβαση του σώματος του Ιησού, από το Σταυρό που ακολούθησε μετά τη Σταύρωσή του, προκειμένου στη συνέχεια να ενταφιαστεί.
Αξίζει να σημειωθεί οτι στην Ακολουθία της Αποκαθήλωσης, μίλησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, προϊστάμενος του Καθεδρικού Ιερύ Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων με μία άκρως Θεολογική και Θεόπνευστη ομιλία, που καθήλωσε τους πάντες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.