Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέρες βγαλμένες από τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας της ζει η ΑΕΚ! Καθαρίζοντας 2-0 τον Λεβαδειακό, σφράγισε το πρωτάθλημα (αν δεν...

Μέρες βγαλμένες από τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας της ζει η ΑΕΚ! Καθαρίζοντας 2-0 τον Λεβαδειακό, σφράγισε το πρωτάθλημα (αν δεν γίνει δικαστική ανατροπή) και πάει για νταμπλ μετά από 40 χρόνια.
 Η «Ένωση» επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και εφόσον δεν υπάρξει πρωτοφανής δικαστική ανατροπή στην υπόθεση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σφράγισε και μαθηματικά την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.
Δυο γκολ του Μπακασέτα υπέγραψαν την ιστορική νίκη της ομάδας του Χιμένεθ, η οποία αποθεώθηκε μέσα σε ανεπανάληπτο ντελίριο ενθουσιασμού από 60.000 φίλους της που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ.
Ξέσπασμα χαράς στο τέλος από τους «κιτρινόμαυρους», που άκουσαν τον κόσμο να τους ζητάει το νταμπλ για πρώτη φορά από 1978 και τη χρυσή εποχή του Λουκά Μπάρλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.