HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα, σήμερα με την "Πελοπόννησο"

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου με την "Καλαβρυτινή 'Λαύρα'", το εβδομαδιαίο ένθετο της "Πελοποννήσου"...

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου με την "Καλαβρυτινή 'Λαύρα'", το εβδομαδιαίο ένθετο της "Πελοποννήσου":
@ Προς μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη: Η νέα εποχή για την περιοχή έφτασε, τα Καλάβρυτα αύξησαν το μερίδιό τους ως ελκυστικός τουριστικός προορισμός, αξιοποιώντας επί δεκαετίες τόσο το Φαράγγι του Βουραϊκού όσο και τον Οδοντωτό. Τώρα, οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας, ο Δήμος, ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας και Αναρρίχησης των Καλαβρύτων και οι Φίλοι του Οδοντωτού κ.ά. πρέπει να συνομιλήσουν και με θεσμικούς φορείς - όπως η Περιφέρεια - που διαθέτουν νέα «όπλα», όπως οργανωμένο πρόγραμμα προβολής, τουριστική δικτύωση και διασυνδέσεις με το εξωτερικό, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι προοπτικές της περιοχής ως προορισμού βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Στο θέμα αυτό είναι αφιερωμένη η αναπτυξιακή εκδήλωση, που θα γίνει στη διάρκεια του 38ου Πανελλήνιου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού, το Σάββατο 12 Μαΐου.
@ Η κάλυψη Αμβροσίου ξεσήκωσε το Σώμα: Αντιπαράθεση μεταξύ Λαζουρά και μελών της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής όπου συζητήθηκε η κατάθεση που έδωσε ο δήμαρχος υπερασπιζόμενος τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
Ο Γιώργος Λαζουράς, όπως αναμενόταν, υπερασπίστηκε τον θεσμικό του ρόλο και ξεκαθάρισε ότι ψηφίστηκε για να εκφράζει και θα συνεχίζει να εκφράζει τους Καλαβρυτινούς. Φραστική επίθεση από Κούκιο-Βασιλόπουλο που ζήτησαν από το Σώμα να καταδικάσει την ενέργεια του δημάρχου. Η μεγάλη πλειοψηφία των συμβουλών κάλυψε τον δήμαρχο αλλά το θέμα θα επανέλθει...
@ Χρηματοδότηση για το Πούντα - Καλάβρυτα: Υπέγραψε ότι είχε υποσχεθεί στην Πάτρα ο Αλέξης Χαρίτσης για τον δρόμο που συνδέει Καλάβρυτα με Ολυμπία
@ Οι Ρώσοι δείχνουν ενδιαφέρον: Σημαντική επίσκεψη υψηλόβαθμου Ρώσου κυβερνητικού παράγοντα στην έδρα του ΑΓΣ Καλαβρύτων και σε πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα
@ Το Σκεπαστό παράγει και Πολιτισμό: Τρεις εξαιρετικές παραστάσεις με το έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου «Οι συμπέθεροι από τα Τίρανα».
@ Μαρτυρίες απο την κατοχή και το Ολοκαύτωμα: Ο δήμαρχος σε εκδήλωση του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βερολίνου σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.