Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Τάσο Διαμαντόπουλο

Σε βαρύ κλίμα κηδεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τον κατάμεστο Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Γουμένισσας Καλαβρύτων ο Τάσος Διαμαντόπουλο...

Σε βαρύ κλίμα κηδεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τον κατάμεστο Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Γουμένισσας Καλαβρύτων ο Τάσος Διαμαντόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Μ. Σαββάτου από ανακοπή της καρδιάς.
Ο Τάσος Διαμαντόπουλος ήταν οδηγός στον Αγροτικό-Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων και άφησε την τελευταία του πνοή μετά το δρομολόγιο.
Το άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χωριό του, τη Γουμένισσα και σκόρπισε θλίψη σε όλους.
Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν όλο το χωριό, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο διευθύνων σύμβουλος του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Θανάσης Παπαδόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου που εκτιμούσε τον εκλιπόντα.
Εκ μέρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας Καλαβρύτων «Αγία Μαρίνα» ο πρόεδρος Γιάννης Θεοδοσίου εκφώνησε επικήδειο, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος για τον πρόωρο χαμό του και τόνισε συγκινημένος μεταξύ άλλων: «Είμαστε τυχεροί που σε γνωρίσαμε και άτυχοι που σε χάσαμε τόσο νωρίς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.