Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μεγάλη πυρκαγιά στην Ηλεία - Συνδράμει και η Π.Υ.Καλαβρύτων

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις, στην περιοχή Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων της Ηλείας. Στην περιοχή της ...

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις, στην περιοχή Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων της Ηλείας. Στην περιοχή της πυρκαγιάς συνδράμει και όχημα της Π.Υ.Καλαβρύτων με 2 άντρες. Για την κατάσβεση επιχειρούν, εκτός από την δύναμη από Καλάβρυτα, οχήματα από την Πάτρα, τον Πύργο, την Αμαλιάδα και τα Λεχαινά, ενώ ενισύονται συνεχώς.
Συνολικά επιχειρούν, 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό έργο συνδράμουν οχήματα του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, καθώς και ιδιωτικό βυτιοφόρο.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από κατοικημένες περιοχές.
Ήδη στο χωριό Σκιλλουντία κάηκαν τα πρώτα σπίτια. Λίγη ώρα νωρίτερα, με απόφαση του δήμου εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και μεταφέρθηκαν στην πλατεία του χωριού για ασφάλεια.
Η φωτιά καίει σε τέσσερα μέτωπα, με το τελευταίο να καίει στην περιοχή της Σκιλλουντίας. Για την κατάσβεση επιχειρούν, εκτός από την δύναμη από Καλάβρυτα, οχήματα από την Πάτρα, τον Πύργο, την Αμαλιάδα και τα Λεχαινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.