Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Προμηθέας κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα ματς... "φωτιά"

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Προμηθέας (19.00) θα αναμετρηθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ , η οποία σε μερικές ημέρες ετοιμάζεται να φιλοξε...

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Προμηθέας (19.00) θα αναμετρηθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, η οποία σε μερικές ημέρες ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. 
Ο στόχος της ομάδας του Μάκη Γιατρά στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ξεκάθαρος, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχει η εν λόγω αναμέτρηση: η κατάκτηση της νίκης - της 16ης φετινής - η οποία θα «κλειδώσει» στην ουσία την παρουσία του Προμηθέα στην πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα, ενδεχομένως και στην 3η θέση της κανονικής σεζόν.
Θυμίζουμε ότι ο Προμηθέας είναι αυτήν την στιγμή 3ος στην βαθμολογία με 38 βαθμούς (υπερτερεί του ΠΑΟΚ στην ισοβαθμία), με την ΑΕΚ να είναι 5η (37β.) και το Λαύριο 6ο (36β.).
«Το έργο μας είναι δύσκολο, καθώς η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία», δήλωσε ο Χρήστος Σαλούστρος και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι μας φέτος, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Έχουμε θέσει έναν καινούργιο στόχο και θέλουμε να τον πετύχουμε».
«Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και προπονητή και αυτό το δείχνει και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από πλευράς ΑΕΚ, αλλά και η συμμετοχή της στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε: «Εμείς, από την πλευρά μας, θα πάμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού στα μέτρα τα δικά μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, προκειμένου να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη των στόχων μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.