Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλίμα ανησυχίας για τις μέδουσες-Το φαινόμενο θα εκδηλωθεί και φέτος

Πρόσκληση σε όλους τους καταστηματάρχες της εστίασης που δραστηριοποιούνται στην παράκτια ζώνη του νομού Αχαΐας απευθύνει ο ΣΚΕΑΝΑ για αύ...

Πρόσκληση σε όλους τους καταστηματάρχες της εστίασης που δραστηριοποιούνται στην παράκτια ζώνη του νομού Αχαΐας απευθύνει ο ΣΚΕΑΝΑ για αύριο στις 6 το απόγευμα στο κατάστημα «Tamtoom».

Δύο είναι τα μεγάλα θέματα που θα συζητηθούν. Ο νέος τρόπος έκδοσης άδειας για την παραχώρηση αιγιαλού που έχει προκαλέσει αναστάστωση στον κλάδο λόγω των περιορισμών που θέτει και η διαμόρφωση πρότασης προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των μεδουσών.

Οι επαγγελματίες του κλάδου, έχουν αρχίσει να ανησυχούν, γιατί δεν βλέπουν και φέτος φως στην άκρη του τούνελ. Αυτό που τους απασχολεί περισσότερο, είναι το γεγονός ότι και οι αρμόδιοι φορείς κινούνται στο σκοτάδι, αφού κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, που οφείλεται το φαινόμενο της αύξησης του πληθυσμού των μεδουσών, ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.