HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Έκλεψε... απορρυπαντικά μέρα μεσημέρι

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη αλλοδαπού διωκόμενου με ένταλμα σύλληψης Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού διωκόμενου με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης  του  Ανακριτή Πατρών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απείθεια.


Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στην Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, άνδρες υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 44, 37 και 29 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.


Σύλληψη ημεδαπής για κλοπές
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 44χρονη ημεδαπή, διότι χθες το μεσημέρι, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από κατάστημα, διάφορα απορρυπαντικά συνολικής αξίας (25) ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι η δράστιδα είχε διαπράξει ακόμη μια κλοπή, στις 22-03-2018 στην Πάτρα, όπου είχε αφαιρέσει από 44χρονη ημεδαπή, θαμώνα καφετέριας το κινητό της τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.