HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ: Προσέχουν και αγαπούν το χωριό τους

Ομορφαίνουν και φροντίζουν κάθε φορά και πιο πολύ, το ήδη πανέμορφο Πλανητέρο. Αυτήν την φορά, με την σημαντική βοήθεια (όπως και σε κάθ...

Ομορφαίνουν και φροντίζουν κάθε φορά και πιο πολύ, το ήδη πανέμορφο Πλανητέρο. Αυτήν την φορά, με την σημαντική βοήθεια (όπως και σε κάθε έργο που γίνεται στο χωριό) από την Ένωση Μύλων Υδροτριβών και Ιχθυοτροφείων, δημιούργησαν την απαραίτητη προστασία για την παιδική χαρά. Εκτός από τα κάγκελα, ο χώρος έχει μια φυσική περίφραξη από Πλατάνια, και διάφορα δέντρα. Η θέση της παιδικής χαράς, πάνω στη κεντρική πλατεία του χωριού, με την συμαντική αυτή παρέμβαση πλέον είναι ασφαλής για τους μικρούς μας φίλους, από το πέρασμα των αυτοκινήτων που ήταν μέχρι σήμερα επικίνδυνο.
Έτσι αντιμετωπίστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο, που ήταν η μέχρι σήμερα ελεύθερη πρόσβαση σε αυτοκίνητα και φορτηγά που περνούσαν μέσα από την πλατεία χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο. Τώρα αυτό επιτέλους σταματάει. Μετά το πέρας των εργασιών για τη αποπεράτωση του δρόμου πίσω από το κοινοτικό κτίριο προκειμένου να διέρχονται τα αυτοκίνητα, από το πίσω μέρος και όχι μέσα από την πλατεία.

Ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Πλανητέρου κ Απόστολος Παπαϊωάννου σε επιστολή του εκφράζει τις ευχαριστίες του
Για ακόμη μία ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Μύλων Υδροτριβών και Ιχθυοτροφείων που διέθεσε τα χρήματα για τα υλικά και τη τοποθέτησή τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μας: κ Χαράλαμπο Καραχάλιο του Παύλου και κ Χαράλαμπο Καραχάλιο του Αθανασίου που βοήθησαν αφιλοκερδώς για την τοποθέτησή τους.
Τους αξίζει ο Έπαινος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.