HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Έκλεψε" τις εντυπώσεις με την φανέλα της Άρσεναλ ο Μαυροπάνος!

Από την Ριζούπολη στο Ολντ Τράφορντ και στην πανθομολογούμενη αναγνώριση. Αυτή είναι η διαδρομή που έκανε σε μόλις 2,5 χρόνια ο Κωνστα...

Από την Ριζούπολη στο Ολντ Τράφορντ και στην πανθομολογούμενη αναγνώριση. Αυτή είναι η διαδρομή που έκανε σε μόλις 2,5 χρόνια ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Από την ομάδα νέων του Απόλλωνα Σμύρνης το 2016, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, παίρνει μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου τον εντοπίζουν οι ανιχνευτές ταλέντων της Άρσεναλ.
Ο Αρσέν Βενγκέρ εισηγείται την απόκτηση του και διαβλέποντας τις ικανότητες του, αποφασίζει να τον κρατήσει στο δυναμικό της Άρσεναλ και να μην τον παραχωρήσει δανεικό.
Και όπως συμβαίνει συνήθως με κάθε γνήσιο ταλέντο, ο Μαυροπάνος «πιάνει από τα μαλλιά» την ευκαιρία. Παίζει με υποδειγματική σταθερότητα, οξυδέρκεια και ουσία στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία από τους συμπαίκτες του (σ.σ. 8/10).
Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ για την απόδοση του:
«Στις προπονήσεις έχει δείξει πως έχει υψηλή ποιότητα, αλλά πάντα υπάρχει ένα ερωτηματικό μέχρι να δεις πώς ανταποκρίνεται κάποιος υπό πίεση σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μέχρι τότε δεν ξέρεις.
Οι μεγάλοι παίκτες κάνουν τα πάντα καλύτερα στους αγώνες από ότι στις προπονήσεις. Εκείνοι είναι που κάνουν καριέρα, γιατί υπάρχουν πολλοί που στους αγώνες κάνουν λιγότερα από ότι στις προπονήσεις.
Αυτό ήταν το ερωτηματικό για τον Κωνσταντίνο και πιστεύω πως τα πήγε καλά. Εξέπληξε τους πάντες με την ποιότητά του στο ντέρμπι».
Από την πλευρά του χαρούμενος για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Άρσεναλ, δήλωσε ο Μαυροπάνος, με ανάρτησή του στο Instagram: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, αλλά η ομάδα μου ηττήθηκε δυστυχώς. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να δίνω το μέγιστο».
Οι Βρετανοί αποθεώνουν τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο για το ντεμπούτο του στην Premier League, στην ήττα (2-1) της Αρσεναλ  από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τελευταία επίσκεψη του Αρσέν Βενγκέρ ως προπονητής των «κακονιέρηδων», στο Old Traford.
Αναφέρουν ότι η εμφάνισή του είναι το θετικό που μπορεί να βρει κάποιος στην εμφάνιση μίας ομάδας, μετά από μία ήττα.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.