HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα επισκίασε όλα ο σοβαρός τραυματισμός του Γκεράρντ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη της Α.Ε.Καλαβρύτων, Γκεράρντ Καμπεράι, επισκίασε τα πάντα στην χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγένν...

Ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη της Α.Ε.Καλαβρύτων, Γκεράρντ Καμπεράι, επισκίασε τα πάντα στην χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Συμπολιτείας και Καλαβρύτων στο γήπεδο της Αβύθου στο Αίγιο.
Ο παίκτης των Καλαβρύτων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 68΄ και λίγα λεπτά αργότερα (στο 74΄) μπήκε στην μικρή περιοχή των αντιπάλων και την στιγμή που ήταν έτοιμος να σουτάρει με πολύ καλές προοπτικές για να σκοράρει, δέχθηκε την κόντρα από αντίπαλο αμυντικό που κυριολεκτικά τον σήκωσε στον αέρα και πέφτοντας να πάθει κάταγμα κλείδας. Στην συγκεκριμένη φάση, ο διαιτητής Δημήτρης Αλεξόπουλος, καταλόγισε... επιθετικό φάουλ...
Ο Γκεράρντ μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους της Διοίκησης της ομάδας, αμέσως στο Νοσοκομείο του Αιγίου, όπου και νοσηλεύεται και την Μ.Δευτέρα θα υποβληθεί σε εγχείρηση για την αποκατάσταση του κατάγματος.
Στο Νοσοκομείο του Αιγίου, δίπλα στον παίκτη, βρέθηκαν εκτός των μελών της Διοίκησης, ο προπονητής της ομάδας και όσοι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο της Αβύθου. 
Ευχόμαστε στον αγαπητό σε όλους παίκτη της ομάδας των Καλαβρύτων, να πάνε όλα καλά και γρήγορα περαστικά. 
Δείτε την φάση με τον τραυματισμό του


Ο αγώνας
Στην σκιά του τραυματισμού του Γκεράρντ, ο αγώνας δεν έχει να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο, αφού τόσο τα Καλάβρυτα όσο και η Αναγέννηση, δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα ήταν ο τραυματισμός του παίκτη της Α.Ε.Κ. με τον διαιτητή του αγώνα να δίνει... επιθετικό φάουλ...
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δημήτρης Αλεξόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλο και Ταξιάρχη Θανέλα.

Τα υπόλοιπα χθεσινά αποτελέσματα:
Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Θύελλα Αιγείρας 2-1 (14΄ Τσαμτσούρης, 31΄ Μπαλής / 51΄ Ε. Μάρκου)
Αχιλλέας Καμαρών – Φοίνικας Σαλμενίκου 0-2 (42΄, 61΄ Χαρ. Ραμπαβίλας)
Απόλλων Αιγίου – Διακοπτό 0-2 (31΄ Τσέντζος, 85΄ Μητρόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.