Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σχέδιο μεταφοράς της ΣΕΤΤΗΛ στο ΚΕΤΧ

Σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο στάλθηκε πριν από 15 μέρες, από την αρμόδια εκπαίδευση του ΓΕΣ προς την αρμόδια διεύθυνση τεχνικού που ανήκει...

Σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο στάλθηκε πριν από 15 μέρες, από την αρμόδια εκπαίδευση του ΓΕΣ προς την αρμόδια διεύθυνση τεχνικού που ανήκει η ΣΕΤΤΗΛ ζητούνται οι απόψεις της προς την Διεύθυνση Εκπαίδευσης, για το εάν η εκπαίδευση που γίνεται στην ΣΕΤΤΗΛ με τους οπλίτες θητείας, μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ΚΕΧΤ Πατρών.

Η πιθανή μεταφορά της ΣΕΤΤΗΛ, η οποία λειτουργεί στον Πύργο από το 1972, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο νομό Ηλείας.

Αρκετά καυστικός, όπως αναφέρει το ilialive.gr, υπήρξε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΕΘΑ N. Ηλείας Γιώργος Δημήτρουλας. Είπε μεταξύ άλλων ότι δεν θα τολμήσει κανένας να βάλει χέρι στη ΣΕΤΤΗΛ.

Όπως ανέφερε χθες σε δηλώσεις του, στο περιθώριο του εορτασμού του προστάτη του Στρατού Ξηράς Αγ. Γεωργίου, στο στρατόπεδο του Πύργου, «… εστάλη απόρρητο έγγραφο προς την Διεύθυνση Τεχνικού που ανήκει η σχολή ΣΕΤΤΗΛ προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις προς την Διεύθυνση Εκπαίδευσης, για το εάν η εκπαίδευση που γίνεται στην ΣΕΤΤΗΛ με τους οπλίτες θητείας, μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ΚΕΧΤ Πατρών, δηλαδή με λίγα λόγια είμαστε για μεταφορά. Μεταφερόμαστε από τον χώρο της ΣΕΤΤΗΛ που εδρεύει από το 1972 έχει άριστες εγκαταστάσεις και υποδομές λόγω πολιτικών συμφερόντων. Θα κλείσει από εδώ και θα πάει στην Πάτρα προς όφελος της αγοράς των Πατρών όπως έχουν δηλώσει και παλιοί βουλευτές και επί υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Σπηλιόπουλου και οι τρείς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

Άρα θα ενισχυθεί η αγορά της Πάτρας, σε κέρδος με τους υπαλλήλους που θα μεταφερθούν από εδώ εκεί. Εμείς σαν σύλλογος δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα τολμήσει κανείς να βάλει χέρι στην ΣΕΤΤΗΛ. Να σκεφτούν όλοι, τόσο οι βουλευτές όσο και οι τοπικοί άρχοντες το θέμα της μεταφοράς της ΣΕΤΤΗΛ. Ο πρώην δήμαρχος Πύργου κ. Παρασκευόπουλος ζήταγε να παραχωρηθούν 50 στρέμματα για τα ΤΕΙ. Ο κ. Καφύρας πριν μερικά χρόνια είχε πει ότι στο χώρος της ΣΕΤΤΗΛ, μπορεί να πάει για τα ΤΕΙ. Αυτά τα πράγματα είναι λυπηρά. Ένα έχει μείνει στο Νομό, η ΣΕΤΤΗΛ. Ας σεβαστούν αυτούς που κοπίασαν για να την φέρουν εδώ την ΣΕΤΤΗΛ το 1972 και αυτοί με μία μολυβιά πάνε να την σβήσουν από τον χάρτη. Επειδή τα πράγματα είναι σοβαρά, ο σύλλογος έκρινε αναγκαίο να ζητήσει συνάντηση από τον αρχηγό του ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή. Παράλληλα το προεδρείο του Συλλόγου επισκέφτηκε και την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των ΑΝΕΛ και θέλουμε να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να συναντήσουμε και τον υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρουλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.