Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παυλόπουλος: Η πολιτεία δεν πρόκειται να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του σμηναγού Μπαλταδώρου

Την βαθύτατη οδύνη του για τον χαμό του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Σε δήλ...

Την βαθύτατη οδύνη του για τον χαμό του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Σε δήλωσή του διαβεβαιώνει ότι η Πολιτεία δεν πρόκειται να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του.
Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την απώλεια του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, ο οποίος έπεσε κατά την επιτέλεση εθνικού καθήκοντος. Και στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, διαβεβαιώνοντάς την ότι η Πολιτεία δεν πρόκειται να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου. Επιπλέον συμμετέχω ειλικρινώς στο βαρύτατο πένθος της Πολεμικής μας Αεροπορίας.»

Επικοινωνία με τη σύζυγο και τον πατέρα του αδικοχαμένου σμηναγού 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τη σύζυγο του αδικοχαμένου σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, Μαρία και τον πατέρα του, Απόστολο Μπαλταδώρο και τους εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του σμηναγού και επανέλαβε ότι η Πολιτεία θα είναι πάντα δίπλα τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.