HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τι λέει ο ΣΚΕΑΝΑ για τις μέδουσες και τη σύσκεψη στο Ρίο

Μεγάλη η προσέλευση στο Tamtoom για τη σύσκεψη που πραγματοποίησαν τα μέλη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής, που δρασ...

Μεγάλη η προσέλευση στο Tamtoom για τη σύσκεψη που πραγματοποίησαν τα μέλη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής, που δραστηριοποιούνται στην παράκτια ζώνη του Ν. Αχαΐας.

Σχετικά με το θέμα του νέου τρόπου εκμίσθωσης των αιγιαλών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα επίσκεψη στην κτηματική υπηρεσία από τον πρόεδρο του εμπορικού επιμελητηρίου του Ν. Αχαΐας και τον αντιπρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ, για προσπάθεια εύρεσης λύσης.

Επιπλέον, σχετικά με το φαινόμενο των μεδουσών η πρόταση του ΣΚΕΑΝΑ προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση προστατευτικών πλωτών φραγμάτων για τις μέδουσες, Σαμαρείτες ή εκπαιδευμένους ναυαγοσώστες για προσφορά πρώτων βοηθειών σε περίπτωση τσιμπημάτων, ορθή ενημέρωση των πολιτών για την αποφυγή τρομοκράτησής τους από το φαινόμενο και τέλος επιδότηση βυτίου λυμάτων για το δίμηνο της αιχμής στα παραλιακά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.