HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής (ΦΩΤΟ)

Με θρησκευτική ευλάβεια πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 η εορτή της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής στο πρόσφατα ανακαινισμέ...

Με θρησκευτική ευλάβεια πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 η εορτή της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής στο πρόσφατα ανακαινισμένο ομώνυμο ξωκλήσι στο Μάνεσι Καλαβρύτων.
Οι πιστοί προσήλθαν να προσκυνήσουν τη σεπτή εικόνα της Παναγίας και να ανάψουν ένα κεράκι για χάρη της. Υπό τους ήχους από τις ψαλμωδίες του π. Γεωργίου Τζελέπη, του μοναχού π. Γερμανού και του δάσκαλου Κωνσταντίνου Τζούδα και κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο στην ολάνθιστη φύση, απόλαυσαν τη Θεία Λειτουργία.
Στο τέλος έγινε αρτοκλασία με άρτους που πρόσφεραν οι οικογένειες π. Γεωργίου Δ. Τζελέπη και Παναγιώτη Αντωνόπουλου. Επίσης, προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά. Την κουλούρα που κάθε χρόνο φτιάχνει η κ. Αντωνία Τζελέπη κέρδισε η μικρή Ξένια Τζελέπη. Παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλαβρύτων, κ. Δημήτριος Χουλιάρας και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, κ. Χάρης Γιαννάκης.
Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.