HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χιλιάδες άνθρωποι στο τελευταίο κατευόδιο του Στέλιου Σκλαβενίτη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά που τελείται η εξόδιος ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη.  Συγγεν...

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά που τελείται η εξόδιος ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη. 
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και υπάλληλοι του ομίλου βρίσκονται για το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 52 ετών. 
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της τελετής και συγκεκριμένα από τις 15:00 έως τις 17:00 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης και της αλυσίδας Cash and Carry The Mart. Παράλληλα σε ψήφίσμα του τα Δ.Σ. των δύο εταιρείων μεταξύ των άλλων αποφάσισαν «ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις». Επίσης ανακοινώθηκαν και δωρεές σε ιδρύματα στη μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη.

ΨΗΦΙΣΜΑ Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων 
Το Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο και σύσσωμος ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος θρηνεί για την αιφνίδια απώλεια του πολύτιμου συνεργάτη και συμπαραστάτη Στέλιου Σκλαβενίτη. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν ο άνθρωπός μας, το στήριγμά μας σε καλές αλλά κυρίως δύσκολες εποχές. Για πολλές δεκαετίες, ως βασικός συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης, στήριξε τους κτηνοτρόφους περισσότερο από τον καθένα, με προνομιακές τιμές και θέση για τα προϊόντα μας, τα ελληνικά προϊόντα, τα προϊόντα του καθημερινού μόχθου και του αγώνα στην επαρχία. Με την επιχειρηματική του δράση υπερασπίστηκε την αγροτική και συνεταιριστική προσπάθεια και συνέβαλε στην ανάπτυξη και την προοπτική της. Ένα μεγάλο πλήγμα, μια τεράστια απώλεια ενός πολύτιμου συνεργάτη και φίλου και πάνω απ’ όλα ενός μεγάλου ανθρώπου.
Το Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
Εκφράζει την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος, την σύζυγο του και τα παιδιά του, την αγαπημένη του μητέρα Μαριάνθη, τα αδέρφια του, Γεράσιμο, Μαρία και Βίκυ.
Να κατατεθεί στεφάνι και να προσφερθεί χρηματικό ποσό στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Στέγης στην μνήμη του εκλιπόντος.
Να παραστούν τα μέλη του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου στην νεκρώσιμο ακολουθία.
Να παραμείνουν κλειστά τα κεντρικά γραφεία του Συνεταιρισμού την Μ.Τετάρτη, ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.
Να αναρτηθεί η φωτογραφία του εκλιπόντος, Στέλιου Σκλαβενίτη στα γραφεία του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνελεύσεως.
Μη υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση.
Σε βεβαίωση των ανωτέρω συντάχθηκε το παρών Πρακτικό, το οποίο υπογράφεται ως
έπεται:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΣΑΤΟΛΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Νο 63
Καλάβρυτα 02-04- 2018
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΣΑΤΟΛΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.