HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Αίγιο τίμησε την Παναγιά Τρυπητή

Τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας Τρυπητής, πολιούχου του Αιγίου και της Αιγιάλειας, τίμησαν σήμερα ντόπιοι και επισκέπτες με σύμμαχο τον υπ...

Τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας Τρυπητής, πολιούχου του Αιγίου και της Αιγιάλειας, τίμησαν σήμερα ντόπιοι και επισκέπτες με σύμμαχο τον υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις με τη λιτάνευση της Ιεράς Θαυματουργής Εικόνας είχαν φέτος χαρακτήρα λιτό και κατανυκτικό, ενώ για πρώτη φορά δεν υπήρχαν στρατιωτικά αγήματα προς απόδοση τιμών, προφανώς λόγω του εθνικού πένθους που έχει κηρυχθεί για τον άδικο χαμό του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου.
Απών από τις λατρευτικές εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο οποίος βεβαίως είχε προαναγγείλει από χτες πως δεν θα συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ζήτημα των απορριμμάτων, αν και ο ίδιος παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία χωρίς όμως να βρίσκεται στη σειρά των επισήμων. Στη θέση του πάντως, βρέθηκε η αναπληρώτρια δημάρχου κα Βασιλική Ψυχράμη. Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, οι βουλευτές κ.κ. Ανδρ. Κατσανιώτης και Νικ. Νικολόπουλος, ο τ. υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ.Μαυραγάνης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς,  οι πρ.βουλευτές κ.κ. Ράγιου, Νταβλούρος και Οικονομόπουλος κ.α..
ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΟ ΣΤΟ filodimos.gr


ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΟ ΣΤΟ filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.