Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Ευχαριστούμε το συγκλονιστικό μας κόσμο για την στήριξή του»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Οι «κοκκινόμαυροι» ευχαρίστησαν τους φιλάθλους της Πανα...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Οι «κοκκινόμαυροι» ευχαρίστησαν τους φιλάθλους της Παναχαϊκής που βρίσκονται στο πλευρό τους και στα θετικά και στα αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το «ευχαριστώ» τους:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το συγκλονιστικό μας κόσμο, που ολόκληρη τη χρονιά μας στήριξε και εξακολουθεί να μας στηρίζει, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα τα αποτελέσματα δεν ήταν τέτοια έτσι ώστε να ικανοποιούν τους φιλάθλους μας αλλά ούτε και εμάς τους ίδιους.

Γι’ αυτό ο κόσμος μας θα πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στα εναπομείναντα παιχνίδια, με σκοπό να ολοκληρώσουμε τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνουμε υπερήφανο τόσο τον κόσμο μας, όσο και την πόλη την οποία εκπροσωπούμε.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη όλη τη χρονιά. Να εξακολουθήσετε να είστε κοντά μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.