Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάνος Καμμένος: "Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα"

"Οι Τούρκοι δεν ξέρω τι έχουν πάθει. Μάλλον έχουν πάθει αμόκ με εμένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές" δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώ...

"Οι Τούρκοι δεν ξέρω τι έχουν πάθει. Μάλλον έχουν πάθει αμόκ με εμένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές" δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε συνέδριο στο Τατόι που οργάνωσε η Πολεμική Αεροπορία.

Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε να απαντήσει στις συνεχείς δηλώσεις και επιθέσεις που δέχεται από αξιωματούχους της τουρκικής κυβέρνησης.

Ο Μπαλταδώρος ήταν ακόμη μια θυσία στον ακήρυχτο πόλεμο του Αιγαίου
Αναφερόμενος στον θάνατο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου έκανε λόγο για ακόμη μια θυσία στον ακήρυχτο πόλεμο του Αιγαίου. Και εξήγησε γιατί χρησιμοποιεί αυτό τον όρο:

"Όταν έχουμε νεκρούς ήρωες, οι οποίοι πέφτουν στο καθήκον γιατί εκπαιδεύονται ασκούνται αλλά και ουσιαστικά πετούν οι πιλότοι διαφυλάσσοντας την εθνική κυριαρχία, εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις, αυτές είναι ενέργειες οι οποίες συναντώνται μόνο σε πόλεμο ή σε συνθήκες πολέμου. Δεν μιλάμε για κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ξεκινήσει από το 1974 όταν αποφάσισε η Τουρκία να παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.