Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το τελευταίο αντίο στον ήρωα σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο

Σε κλίμα οδύνης λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, που έχασε τη ζωή ...

Σε κλίμα οδύνης λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, που έχασε τη ζωή του στη συντριβή του Mirage 2000-5 εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.
Ο αδικοχαμένος πιλότος, κηδεύεται στη γενέτειρά του, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, ενώ η σορός του έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί του, έχουν συγκεντρωθεί στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του Μορφοβουνίου για να τον αποχαιρετήσουν.

Τραγικές φιγούρες, η σύζυγός του, οι γονείς του και ο αδερφός του.
Το φέρετρο του ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, ενώ προηγούνταν το ξίφος και πηλήκιο του. Τη στιγμή μάλιστα που έφτασε στην εκκλησία το φέρετρο, όσοι ήταν εκεί, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Στο χωριό οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες, ενώ η κηδεία του γίνεται παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, φίλων, συγγενών και συναδέλφων του εκλιπόντος.
Ο 34χρονος Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος απογειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Απριλίου 2018 από την Σκύρο, με αποστολή την αναγνώριση και αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών και ήταν ο αρχηγός του σχηματισμού των δύο αεροσκαφών Mirage 2000-5.
φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.