Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή με την "Πελοπόννησο"

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου με την "Καλαβρυτινή Λαύρα", το ένθετο τετρασέλιδο της "Πελοποννήσου" που κάνει...

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου με την "Καλαβρυτινή Λαύρα", το ένθετο τετρασέλιδο της "Πελοποννήσου" που κάνει focus στη ζωή του όμορφου ορεινού αυτού δήμου
➤Στο σκοτάδι οι έρευνες για το θάνατο της 40χρονης στο Λάδωνα. Η ιατροδικαστική έκθεση, πέραν του πνιγμού ως αιτία θανάτου, είναι πιθανό να μη δείξει κάτι ουσιαστικό για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού στο Λάδωνα και ανοίγει τη συζήτηση σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας. Από τις καταθέσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 40χρονη βρέθηκε νεκρή στο ποτάμι, μετά την ανατροπή της βάρκας, δεν φαίνεται να προκύπτει συμπέρασμα. Οι εισαγγελικές αρχές ξεκινούν μάλιστα νέα έρευνα. Συγκλονισμένη είναι η εταιρεία που οργάνωσε το ράφτινγκ. Πλήρης κάλυψη στον επαγγελματισμό των στελεχών της από τον πανελλήνιο σύνδεσμο επιχειρήσεων του κλάδου.
➤Αναστάσιμες ημέρες με πλήθος επισκεπτών. Πληρότητα 70% φέτος σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα στα Καλάβρυτα για το Πάσχα.
➤Τα 200 χρόνια μιας μεγάλης θυσίας. Με τους απόμαχους στο Καλλιμανοπούλειο έκαναν, όπως κάθε χρόνο, την πρώτη τελετή το βράδυ της Αναστάσεως οι ιερείς του ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου των Καλαβρύτων.
➤Τα 200 χρόνια μιας μεγάλης θυσίας. Πέρασαν 200 χρόνια από τον μαρτυρικό θάνατο του Οσιομάρτυρα Παύλου του Νέου του εξ Αροανίας Καλαβρύτων και οι εκδηλώσεις τιμής μιας μεγάλης θυσίας για την πατρίδα και τη θρησκεία θα είναι ιδιαίτερα λαμπρές. Οι επίσημες εκδηλώσεις στο Σοποτό στα Καλάβρυτα τελούνται φέτος το Σάββατο 12 Μαΐου. Διοργανώνονται από το Ιδρυμα Προασπίσεως Ηθικών και Πνευματικών Αξιών, σε συνεργασία με το Σωματείο «Οι Φίλοι του Τάματος του Εθνους» και τον Διορθόδοξο Σύνδεσμο «Ο Απόστολος Παύλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.