HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ραντεβού την Τετάρτη στην Αγυιά με πολλές εκπλήξεις και δώρα!

Μετά το νικηφόρο πέρασμά της από την Λάρισα, η Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που την στήριξαν την φετινή χρονιά αν και τ...

Μετά το νικηφόρο πέρασμά της από την Λάρισα, η Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που την στήριξαν την φετινή χρονιά αν και το όνειρο της ανόδου φάνηκε να απομακρύνεται.

Έτσι, εκπλήξεις και δώρα περιμένουν τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Τετάρτης μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Αγυιά (17.00).

Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνουν κληρώσεις τόσο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας όσο και απλών εισιτηρίων εισόδου έτσι ώστε αρκετοί τυχεροί να κερδίσουν αναμνηστικά της αγαπημένης τους ομάδας.

Για το λόγο αυτό οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της Τετάρτης δεν θα πρέπει μετά την είσοδο τους να «αποχωριστούν» το εισιτήριο τους αφού, με βάση τον αριθμό του, ίσως είναι μεταξύ των τυχερών της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.