Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απ. Κατσιφάρας: Σήμερα είμαι πιο αισιόδοξος για τη Μίνι Περιμετρική

Το δυσκολότερο σημείο του έργου ολοκληρώθηκε με τη διαμπερή διάνοιξη και την υποστήριξη της προσωρινής αντιστήριξης του τούνελ στο έργο τ...

Το δυσκολότερο σημείο του έργου ολοκληρώθηκε με τη διαμπερή διάνοιξη και την υποστήριξη της προσωρινής αντιστήριξης του τούνελ στο έργο της Μικρής Περιμετρικής και άμεσα ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του. Στο εργοτάξιο βρέθηκε πάλι σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
«Πρόκειται για το έργο που περιμένει όλη η πόλη. Αυτό μας έδωσε τη δύναμη. Από την αρχή γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Είμαστε εδώ και για τα δύσκολα. Για να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, της Πάτρας. Στην προσπάθειά μας αυτή θα περιμέναμε περισσότερους συμμάχους. Κάποιοι περίμεναν πότε θα υπάρξει “στραβοπάτημα”. Εμείς ζητούσαμε και ζητάμε συμπόρευση. Απαντάμε με το έργο. Είναι έργο ανάπλασης μιας ολόκληρης περιοχής», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Για την παράδοση της Μικρής Περιμετρικής είναι τέτοιο το ενδιαφέρον, ώστε ακόμη και οι μικροί μαθητές που βρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ως …περιφερειακοί σύμβουλοι, έθεσαν το συγκεκριμένο ερώτημα στα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής.
Να σημειωθεί ότι το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) Δυτική Ελλάδα 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.), ενώ φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.