Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεκάκις ισόβια σε 36χρονο για φονικές ληστείες που έκανε στα Καλάβρυτα

Σε δέκα φορές ισόβια, όσες και οι εισβολές για σε σπίτια ηλικιωμένων όπου έσπειρε τον τρόμο και το θάνατο, καταδικάστηκε 36χρονος Αλβα...

Σε δέκα φορές ισόβια, όσες και οι εισβολές για σε σπίτια ηλικιωμένων όπου έσπειρε τον τρόμο και το θάνατο, καταδικάστηκε 36χρονος Αλβανός, ο οποίος συμμετείχε σε σπείρα που διέπραττε ληστείες σε χωριά των Καλαβρύτων και σε ολόκληρη την ορεινή Αχαϊα.

Ο 36χρονος, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί δίωξη για σωρεία ληστειών πριν πέντε χρόνια, κάθισε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών και άκουσε την βαριά ποινή που του επιβλήθηκε, σε δεκάκις ισόβια και κάθειρξη 16 ετών, για τα αδικήματα της συμμετοχής σε συμμορία, της διάπραξης τριών θανατηφόρων ληστειών από κοινού και κατά συρροή με άλλα μέλη της οργάνωσης, και της τέλεσης ληστειών με ιδιαίτερη σκληρότητα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι πολιτών.

Παράλληλα, ο 36χρονος καταδικάστηκε σε δις ισόβια και κάθειρξη 5 ετών για δύο ακόμα ληστείες στην Αρκαδία.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα μέλη της συμμορίας είχαν διαπράξει από τις 26 Μαΐου μέχρι και 8 Νοεμβρίου του 2013 δέκα ληστείες στην Αχαΐα. Σε δύο ληστείες που έλαβαν χώρα στις 30-5-2013 σε χωριό των Καλαβρύτων, με θύματα έναν 82χρονο και έναν 81χρονο τα τραύματα που τους προκάλεσαν οι ληστές ήταν τόσο σοβαρά που σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία τους, ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα απεβίωσαν, ενώ έναν μήνα αργότερα στις 20-6-2013 στο Ορθολίθι Καλαβρύτων πέθανε και μια ηλικιωμένη γυναίκα καθώς υπέστη σοκ από την εισβολή των ληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.