HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΓΑ - Ποιοι και γιατί χάνουν το επίδομα των 360 ευρώ

Τα τεκμήρια φαίνεται πως ακυρώνουν δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις σε ανθρώπους οι οποίοι ζητούν να λάβουν το επίδομα των 360 ευρώ που χορηγεί...

Τα τεκμήρια φαίνεται πως ακυρώνουν δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις σε ανθρώπους οι οποίοι ζητούν να λάβουν το επίδομα των 360 ευρώ που χορηγεί ο ΟΓΑ (νυν ΟΠΕΚΑ) και σε όσους κλείνουν τα 67 και δεν έχουν τα ένσημα για σύνταξη. 
Ειδικότερα με το τεκμήριο ιδιοκατοίκησης όποιος δεν έχει τα προς το ζην αλλά τυγχάνει να μένει σε ιδιόκτητο ή νοικιασμένο σπίτι επιφανείας έως 100 τ.μ. θεωρείται ότι έχει «εισόδημα» και αυτομάτως κόβεται από την ενίσχυση, εφόσον το τεκμαρτό του εισόδημα υπερβαίνει τις 4.320 ευρώ.
 Όσοι υπέβαλαν και υποβάλλουν αιτήσεις με ηλικία άνω των 67 ετών για να πάρουν το επίδομα που φτάνει τα 360 ευρώ, διαπιστώνουν ότι, αν και άποροι, θεωρούνται εισοδηματίες, επειδή τυγχάνει οι περισσότεροι να διαθέτουν ένα παλιό σπίτι που η εφορία το «τιμολογεί» ως τεκμαρτό εισόδημα 4.000 ή 5.000 ευρώ το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.