HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κερδίζει, αγκαλιάζει την 3η θέση και αναμένει τις αδειοδοτήσεις

Εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Football league και η Παναχαϊκή υποδέχεται την Κυριακή τον Απόλλωνα Πόντου (17.00 ...

Εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Football league και η Παναχαϊκή υποδέχεται την Κυριακή τον Απόλλωνα Πόντου (17.00 μμ)με στόχο μια ακόμα νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάληψη της 3ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Η Πατρινή ομάδα θέλει να πάρει όσους  περισσότερους βαθμούς γίνεται αφού αυτός είναι πλέον ο στόχος που έχει βάλει  η τεχνική ηγεσία με τους παίκτες  καθώς θέλουν  να κερδίσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια ώστε αν τους δοθεί η ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη. 

Η Πατρινή ομάδα αναμένεται για ένα ακόμα παιχνίδι να έχει την θερμή συμπαράσταση των χιλιάδων φιλάθλων της που θα την βοηθήσουν για την κατάκτηση της νίκης αφού το όνειρο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ και μέσω της 3ης  θέσης  είναι ακόμα ζωντανό.

Η Συμμαχία παρακολουθεί τις εξελίξεις και ποντάρει σε  FIFA και  OUEFA.

Στην  Παναχαϊκή παρακολουθούν  στενά το θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Σούπερ Λίγκ και παρά την προχθεσινή αναβολή του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Football league  θα δώσει άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Μάλιστα προχθές Τετάρτη κορυφαίο στέλεχος της Συμμαχίας είχε επαφές στην Αθήνα  με σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες εξελίξεις  στο θέμα των αδειοδοτήσεων. Όπως τόνισε χθες μέλος της Συμμαχίας «Θεωρούμε ότι είναι μια μεταβατική περίοδο που θα αλλάξει το ποδόσφαιρο. Στην αλλαγή αυτή πιστεύουμε ότι υγιείς προσπάθειες και ομάδες, όπως είναι η Παναχαϊκή,   έχουν θέση στον χώρο αυτό και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ».

Καλύφθηκε ήδη το 50% του Μ.Κ.  Κανένας νέος μέτοχος στην αύξηση.

Η διαδικασία της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναχαϊκή προχωρά με γοργούς ρυθμούς αφού έχει ήδη καλυφθεί το 50% του ποσού που ανέρχεται η τωρινή αύξηση. Και σε αυτή την αύξηση το ποσό των 220.000 ευρώ  θα καλύψουν οι νυν μέτοχοι της ΠΑΕ αφού δεν θα υπάρξει κανένας νέος μέτοχος όπως έχει αποφασιστεί. Στην αύξηση συμμετέχει και η Capelli Sports ως μέτοχος της ΠΑΕ, και μάλιστα στην Παναχαϊκή τονίζουν τις τελευταίες ημέρες  ότι αν τελικά η Capelli αναλάβει να ντύσει την νέα περίοδο την ΑΕΚ αποδεικνύεται πόσο δυνατή εταιρία είναι και πόσο σημαντικό είναι  να συμμετέχει στην μετοχική σύνθεση της Πατρινής ΠΑΕ.

Έτοιμη η ΠΑΕ για την δεύτερη  φάση των αδειοδοτήσεων.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ήταν από τις ομάδες που πέρασε το πρώτο στάδιο των αδειοδοτήσεων αφού ο φάκελος της ήταν πληρέστατος και ήταν η μοναδική ομάδα από αυτές που πρωταγωνιστούν που δεν έχει την παραμικρή εκκρεμότητα.  Πλέον η Πατρινή ΠΑΕ περνώντας με επιτυχία την πρώτη φάση έχει πάρει άδεια ως το τέλος Δεκεμβρίου και μέσα στον τρέχοντα μήνα θα καταθέσει φάκελο για την δεύτερη φάση των αδειοδοτήσεων και με οικονομικό πλάνο για την λειτουργία της τους επόμενους δυο μήνες, όπου τότε, τον Ιούνιο,  θα κληθεί να καταθέσει φάκελο για την τρίτη φάση των αδειοδοτήσεων που θα την ανάψει το πράσινο φως για να αδειοδοτηθεί και να μπορεί να παίξει στην Σούπερ Λίγκ αφού είναι βέβαιο ότι θα είναι από τις ΠΑΕ που θα λάβουν άδεια για την συμμετοχή της στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αήττητος ο Απόλλων Πόντου 10 αγωνιστικές.  Ζήτησε 50 εισιτήρια

Επικίνδυνος αντίπαλος ο Απόλλωνας Πόντου που θέλει προσοχή και ειδικά στα παιχνίδια του μακριά από την έδρα του. Η ομάδα της Καλαμαριάς παραμένει αήττητη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αφού τελευταία  φορά έχασε στις 4 Φεβρουαρίου εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Λάρισας με 1−0. Στην συνέχεια έχει ανοδική πορεία και στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές μετρά επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες και μάλιστα και τρεις εντός έδρας. Ο Απόλλωνας Πόντου με έγγραφο του στην ΠΑΕ Παναχαϊκή γνωστοποίησε ότι θα έχει στην κυριακάτικη αναμέτρηση την συμπαράσταση 50 φιλάθλων του που  θα καθίσουν στην θύρα των φιλοξενούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.