Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις 25 Μαΐου για τα Λύκεια και στις 31 Μαΐου για τα Γυμνάσια το τελευταίο κουδούνι

Μία ακόμη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της, με πολλούς μαθητές να περιμένουν το τελευταίο κουδούνι. Αυτό, σύμφωνα με απόφαση του υπ...

Μία ακόμη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της, με πολλούς μαθητές να περιμένουν το τελευταίο κουδούνι.
Αυτό, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, θα χτυπήσει την  Παρασκευή 25 Μαΐου στα Λύκεια και την Πέμπτη 31 Μαΐου στα Γυμνάσια, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας.
Το σχετικό ΦΕΚ (1322/18-4-2018) σημειώνει πως ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018:
των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.
των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων, Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.