HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις 19 Απριλίου η πρεμιέρα του Ελληνικού φιλμ νουάρ «Μπλε Βασίλισσα»

Ως μία σύγχρονη ταινία δράσης γεμάτη ανατροπές και μπόλικες δόσεις νουάρ, χαρακτηρίζεται η « Μπλε Βασίλισσα » που έρχεται από την Πέμπ...

Ως μία σύγχρονη ταινία δράσης γεμάτη ανατροπές και μπόλικες δόσεις νουάρ, χαρακτηρίζεται η «Μπλε Βασίλισσα» που έρχεται από την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Odeon.

Tην «Μπλε Βασίλισσα - Blue Queen» πιθανόν θα δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε.

Ένα διαμάντι, το πολυτιμότερο του κόσμου. Μια «μπλε ιστορία» με τέσσερις διαφορετικές εκδοχές. Ένα παζλ από πολλά κομμάτια που, όταν ενωθούν, θα αποκαλύψουν την πραγματική αλήθεια.

Λίγα λόγια για την ταινία

Όλα ξεκινάνε με τη ληστεία της Μπλε Βασίλισσας, ενός από τα πολυτιμότερα διαμάντια του κόσμου, από μια ομάδα μαφιόζων, που δουλεύουν για τον αδίστακτο Άγγελο. Ο Γιάννης, ένας από τους πιο έμπιστους ανθρώπους του, παροτρύνεται από τη σύζυγό του, Λένα, συμμαχούν με τον ψυχρό εκτελεστή Σταύρο και προδίδουν τον Άγγελο, κλέβοντάς του το δαχτυλίδι, με σκοπό να το πουλήσουν σε έναν μυστηριώδη «Αγοραστή». Ποια, όμως, είναι τα πραγματικά κίνητρα της Λένας; Τι κρύβει ο Σταύρος και ποιος είναι ο ρόλος του Νίκου, του φαινομενικά ήσυχου και αμίλητου οδηγού του Άγγελου;

Το φιλμ προβλήθηκε στο περασμένο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

Παίζουν οι Δημήτρης Οικονόμου, Θέμης Πάνου, Δημήτρης Ήμελλος, ο οποίος είναι και διδάσκων στην σχολή δραματικής τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, κ.α.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Σιπσίδης.

Παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί: Ράσμι Σούκουλη, Τέτη Καλαφάτη, Δημήτρης Καπετανάκος, Γιώργος Αδαμαντιάδης, Φωτεινή Λεβογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.