HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

150 χιλιάδες ευρώ στο Κ.Υ.Κλειτορίας από το Υπουργείο Υγείας

150 χιλιάδες ευρώ εξασφάλισε το Υπουργείο Υγείας για το Κ.Υ.Κλειτορίας. Το σημαντικό αυτό ποσό που διατίθεται από το Υπουργείο θα καλύψο...

150 χιλιάδες ευρώ εξασφάλισε το Υπουργείο Υγείας για το Κ.Υ.Κλειτορίας. Το σημαντικό αυτό ποσό που διατίθεται από το Υπουργείο θα καλύψουν σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com,  εργασίες συντήρησης του κτιρίου και την αλλαγή των κουφωμάτων. Είναι μια σημαντική εξέλιξη αν αναλογιστούμε οτι για αρκετά χρόνια το Κ.Υ στην Κλειτορίας είχε παγώσει από χρηματοδότηση.
Ενίσχυση Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας
Συνολικά, με το ποσό των 2.200.000 ευρώ θα χρηματοδοτήθούν νοσοκομεία και κέντρα υγείας για την προμήθεια νέου εξοπλισμού και την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών.
Το ποσό για τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας προήλθε από το αποθεματικό του υπουργείου Υγείας. Όπως, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η περσινή επιχορήγηση είχε ως σκοπό τη στήριξη κυρίως των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, ενώ φέτος στόχος του υπουργείου είναι η ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ). Για αυτόν τον λόγο, το αμέσως επόμενο διάστημα θα χρηματοδοτηθούν κέντρα υγείας σε όλη τη χώρα και νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ με 1.000.000 ευρώ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.