HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΟΒΟΛΟΒΟ: Εκδηλώσεις τιμής στον Π.Π.Γερμανό

Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Καλαβρύτων , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων και του οικισμού Δροβολοβο...

Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Καλαβρύτων, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων και του οικισμού Δροβολοβού, καθώς και σύσσωμοι οι λοιποί φορείς των χωριών μας, (Εκκλησιαστικά Συμβούλια Δροβολοβού και Καμενιάνων), σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τον Εθνεγέρτη Π. Π. Γερμανό. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13–4–2018 και ώρα 10:45, στον αύλειο χώρο του πανηγυρίζοντος σπηλαιώδους ναού της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής Δροβολοβού και σε ειδικό μνημείο που έχουμε κατασκευάσει εκεί, ανάμεσα σ ένα ανεπανάληπτα όμορφο, ιστορικό και λατρευτικό τόπο.

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Για την Τοπική Κοινότητα Καμενιάνων
Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος Σπυρίδων Λάμπος
*********************************************************
Τονίζεται ότι οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που θα πραγματοποιήσουμε στις 13-4-2018 στο Δροβολοβό για τον Π. Π. Γερμανό, είναι ενταγμένες στις πανελλήνιες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για τα διακόσια χρόνια απ την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον τουρκικό ζυγό, που κορυφώνονται το 2021. 
Μετά τις εκδηλώσεις θα επακολουθήσει ανάλογη φιλοξενία για τους παρισταμένους.


ΕΥΧΕΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στους απανταχού Καμενιανίτες-Δροβολοβίτες - Δεσινιώτες, σε όλους τους Καλαβρυτινούς, καθώς και τους φίλους των Χωριών μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Είθε το φως της Αναστάσεως να ζεσταίνει τις καρδιές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.