Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Είχε καταδικαστεί σε 12ετή κάθειρξη για χασισοφυτεία και γυρνούσε... ελεύθερος!

Μοιάζει απίστευτο και όμως συνέβη στην Ηλεία. Ένας 45χρονος που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για υπόθεση καλλιέργειας και εμπορ...

Μοιάζει απίστευτο και όμως συνέβη στην Ηλεία. Ένας 45χρονος που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για υπόθεση καλλιέργειας και εμπορίας χασίς κυκλοφορούσε ελεύθερος.
Ο δράστης που εμπλεκόταν στην υπόθεση μαζί με ακόμα ένα άτομο από τη Γαστούνη και έναν Αλβανό, είχαν εντοπιστεί με φυτεία 1.500 δενδρυλλίων χασίς στο χωριό Κατούνα της Αιτωλοακαρνανίας το 2011.
Πρωτόδικα ο δράστης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και είχε ασκήσει έφεση στην απόφαση, παραμένοντας ελεύθερος. Όμως στο Εφετείο για την εκδίκαση της υπόθεσης δεν εμφανίστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ξανά και να αναζητείται.
Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας έχοντας πληροφορίες πως ο 45χρονος βρίσκεται στην περιοχή του Βαρθολομιού, οργάνωσαν επιχείρηση και χθες το πρωί (29-04-2018) εντόπισαν και συνέλλαβαν τον φυγόποινο.
Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 45χρονο στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, που διάταξε την φυλάκισή του, βάσει της απόφασης του Δικαστηρίου και πλέον θα οδηγηθεί σε σοφρωνιστικό κατάστημα για να εκτίσει την 12 ετή ποινή του…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.