HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ρεκόρ 10ετίας έκανε χθες η θερμοκρασία στην Πάτρα - Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς!

Βαθμιαία εξασθένηση των ανένων στη Δυτική Ελλάδα αλλά πιο έντονη παρουσία της αφρικανικής σκόνης προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσί...

Βαθμιαία εξασθένηση των ανένων στη Δυτική Ελλάδα αλλά πιο έντονη παρουσία της αφρικανικής σκόνης προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία .

Χθες Κυριακή ο υδράργυρος στην Πάτρα, σε υπήνεμες από τον Βορειοανατολικό άνεμο περιοχές ξεπέρασε τους 30oC.

Ενδεικτικές οι τιμές του μετεωρολογικού σταθμού στην περιοχή της Δροσιάς, όπου το Σάββατο ανήλθε στους 31,3oC και την Κυριακή στους 32,6oC.
Η δεύτερη τιμή αποτελεί ρεκόρ για τον συγκεκριμένο σταθμό για τον μήνα Απρίλιο από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί.

Ρεκόρ 10ετίας!

Ο μετ/κος σταθμός στον Ρωμανό, (περιοχή επίσης υπήνεμη στονβορειοαντολικής συνιστώσας άνεμο), κατέγραψε το Σάββατο μέγιστη της τάξης των 30,6oC και την Κυριακή 30,2oC, τιμές που επίσης αποτελούν ρεκόρ για τον μήνα αυτό από αρχής λειτουργίας του συγκεκριμένου σταθμού...
Ταυτόχρονα, υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο το καιρικό σκηνικό στην περιοχή.

Όπως αναφέρει ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Νικόλας Σερέτης, στον μετ/κο σταθμό στην περιοχή του Ρίου, περιοχή προσήνεμη στο βορειοααντολικό ρεύμα, δεν κατεγράφησαν θερμοκρασίες άνω των 25-26oC,Διαφορά της τάξεως των 6-7oC μέσα σε μόλις λίγα χιλιόμετρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.