HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ski Test και νυχτερινό σκι

Οι δυτικοί άνεμοι εξασθενούν από σήμερα το βράδυ και ένα πολύ ωραίο τριήμερο προβλέπεται για ανοιξιάτικο σκι από αύριο Παρασκευή, 9-3-20...

Οι δυτικοί άνεμοι εξασθενούν από σήμερα το βράδυ και ένα πολύ ωραίο τριήμερο προβλέπεται για ανοιξιάτικο σκι από αύριο Παρασκευή, 9-3-2018 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.   
Ο Χελμός άσπρισε ξανά μετά την σημερινή χιονόπτωση 5-10 εκ. και οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σήμερα προβλέπεται να προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα χιονιού εντός των πιστών.  
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων θα βρίσκεται από αύριο σε πλήρη λειτουργία.  
Σας προσκαλούμε στο ετήσιο event θεσμό για  την Ελληνική χιονοδρομία, το TEST THE BEST VOL . V, το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στο επάνω επίπεδο του χιονοδρομικού κέντρου (Βαθειά λάκα). 
Το Ski Test αποτελεί μια μεγάλη γιορτή όπου οι κορυφαίες εταιρίες του ski - snowboard & snow scoot δίνουν ραντεβού με εξοπλισμό της επόμενης σεζόν 2018 -2019 δίνοντας την δυνατότητα στον κόσμο της τουριστικής χιονοδρομίας να γνωρίσει και τεστάρει τα νέα μοντέλα από κορυφαίες εταιρίες του χώρου.  
Παράλληλα το Σάββατο βράδυ θα διεξαχθεί νυχτερινό σκι με δωρεάν χρήση του αναβατήρα Δάφνη(17:00-21:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.