HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Casting στα Καλάβρυτα για την ταινία με θέμα το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων

Η εταιρία παραγωγής διεθνών παραγωγών, Foss Productions, πραγματοποιεί Casting για τη νέα ταινία του Νικόλα Δημητρόπουλου, η οποία πραγμ...

Η εταιρία παραγωγής διεθνών παραγωγών, Foss Productions, πραγματοποιεί Casting για τη νέα ταινία του Νικόλα Δημητρόπουλου, η οποία πραγματεύεται το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
 Η παραγωγή της εν λόγω ταινίας θα χρειαστεί άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιων.
Συγκεκριμένα:
➥Γυναίκες απο 20 ετών εως 50 ετων - Άντρες / Γυναίκες απο 50 ετων και πάνω
➥Παιδια - Κοριτσια / Αγορια απο 7 ετων εως 18 ετων
➥Αντρες για Γερμανους Στρατιωτες ανω των 18 ετων
Οι μεγαλες σκηνες, που αφορα στον μεγαλυτερο ογκο ανθρωπων, εχουν να κανουν με: την εισοδο των Γερμανων στην πολη, το μπουλουκι των ντοπιων που κατευθυνονται προς το Σχολειο και καποιους στο καφενειο μετα την καταστροφη.
Ημερομηνιες γυρισματατων:4 εως 6 Μαιου Ωρες / διάρκεια γυρισμάτων ανά ημέρα γυρίσματος 10 ωρες / για τα παιδακια εως 15 ετων θα τα χρειαστουμε 6 ώρες.
Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε το Casting θα πραγματοποιηθει απο την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 εως και την Κυριακη 1 Απριλιου 2018,στο Αρχοντικό της Παλαιολογινας στο κέντρο των Καλαβρύτων,
Ωρες 14:30 - 19:30.
Σχετικές πληροφορίες για την ταινία,καθώς και για την αμοιβή που θα δοθεί για όσους επιλεχθούν μπορείτε να λάβετε από την κα Μαρία Λαϊνά, βοηθό Σκηνοθέτη-casting director στο τηλέφωνο 6987071984.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.