Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος Γ.Γ. του Υπουργείο Ναυτιλίας ο Διονύσης Τεμπονέρας γιος του δολοφονηθέντος Νίκου Τεμπονέρα

Γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στη θέση του παραιτηθέντος Διονύσιου - Χαράλαμπου Καλαματιανού, αν...

Γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στη θέση του παραιτηθέντος Διονύσιου - Χαράλαμπου Καλαματιανού, αναλαμβάνει ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος είναι γιος του δολοφονηθέντος καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα.
Σε σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών σημειώνεται ότι γίνεται αποδεκτή η από 7.3.2018 δήλωση παραίτησης του κ. Καλαματιανού και εγκρίνεται ο διορισμός του κ. Τεμπονέρα στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου, με βαθμό 1ο της κατηγορίας Ειδικών Θέσεων.
Η απόφαση αυτή που φέρει τις υπογραφές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή εστάλη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.