Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου σε Ναύσταθμο Σαλαμίνας - Αρχηγείο Στόλου

Με την κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών να ρίχνει βαριά τη σκιά της και μέσα στο εξαιρετικά τεταμένο κλίμα που τροφοδοτει η εντεινόμε...

Με την κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών να ρίχνει βαριά τη σκιά της και μέσα στο εξαιρετικά τεταμένο κλίμα που τροφοδοτει η εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα, στον ουρανό και στη θάλασσα του Αιγαίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, πραγματοποιεί επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στο Αρχηγείου Στόλου και στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνος.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμύνης με τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και η φυσική των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πολεμικού Ναυτικού, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ αντίστοιχα.  Ο κ. Παυλόπουλος αναμένεται να ενημερωθεί από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο, για την κατάσταση και τα ζητήματα του Ελληνικού Στόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιβιβαστεί και στο υπερσύγχρονο υποβρύχιο "Ματρώζος".  Ο "Ματρώζος" είναι ένα από τα τέσσερα υποβρύχια κλάσης 214 που διαθέτει ο Ελληνικός Στόλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.