Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικών Σχολών στην Πάτρα

Το «2ο Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικών Σχολών» θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 23 - 25 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο «Astir». Την ευθύνη τη...

Το «2ο Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικών Σχολών» θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 23 - 25 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο «Astir». Την ευθύνη της διοργάνωσης του Συνεδρίου έχουν οι Πρόεδροι των συλλόγων φοιτητών των Ιατρικών Σχολών των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας, Κρήτης, Πατρών, κ.κ. Α. Κολτσίδα, Ι. Νικολακάκης και Κ. Γκιάλας, αντίστοιχα, ενώ Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Δ. Καρδαμάκης. Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας, Κρήτης και Πατρών, των Σχολών Επιστημών Υγείας και των Τμημάτων Ιατρικής των παραπάνω Πανεπιστημίων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, της Ελληνικής Εταιρείας Γηριατρικής Ογκολογίας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Το συνέδριο απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Νοσηλευτικής, συναφών σχολών επιστημών υγείας, σχολών συνεργαζόμενων με τον ιατρικό τομέα (λ.χ. νομική και πολυτεχνείο), σε μεταπτυχιακούς φοιτητές / υποψήφιους διδάκτορες, νέους ιατρούς και νέους επαγγελματίες των Επιστημών Υγείας και των Θετικών Επιστημών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.