Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα παίζουν μπάσκετ

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ2 ΕΣΚΑ-Η θα κυνηγήσει την Κυριακή  στις 6.30 το απόγευμα, η ΑΕ Καλαβρύτων, η οποία υποδέχε...

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ2 ΕΣΚΑ-Η θα κυνηγήσει την Κυριακή  στις 6.30 το απόγευμα, η ΑΕ Καλαβρύτων, η οποία υποδέχεται στην έδρα της την Ήλιδα. Η ομάδα του Δημήτρη Παπαϊωάννου ηττήθηκε στην πρεμιέρα στην Κυλλήνη στο «Αέθλειον» με σκορ 40-33 από την τοπική ομάδα και την Κυριακή δίνει τον πρώτο της αγώνα στην έδρα της. Η Α.Ε.Καλαβρύτων θα μπορούσαν να είχαν αποδράσει με το «διπλό» από τα Λεχαινά, καθώς 2,5΄ πριν από το τέλος είχαν πλησιάσει στον πόντο, όμως στην συνέχεια αστόχησαν σε εύκολα λέι-απ και σε ελεύθερες βολές, με αποτέλεσμα η Κυλλήνη να πάει την υπέρ της διαφορά στο +10 και να τελειώσει έτσι το παιχνίδι. 
Διαιτήτευσαν οι Ελ Ανύ και Γιαννόπουλος. 
Τα 10λεπτα: 14-7, 8-9, 8-5, 10-12. 
Α.Σ. ΚΥΛΛΗΝΗΣ (Γ. Ζορμπάνος): Νικολουτσόπουλος 14, Λευκαδίτης 4, Μυλωνάκης 9, Π. Ζορμπάνος 5 (1), Μαραζώτης 5 (1), Αθανασόπουλος 3, Βασιλόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κατσός, Δρακόπουλος, Γκουσέτης, Βουάτσος. 
ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Δ. Παπαϊωάννου): Πετρόπουλος 8, Παρασκευόπουλος 6 (1), Ζυγούρας 9 (1), Μπέκιος 4 (1), Κοτσίρης 5 (1), Ανδρικόπουλος 1, Κ. Χαλμούκης, Αγγ. Χαλμούκης, Πολυδώρου, Φράγκος, Τζα
φεράι, Αμίτσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.