HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Χορευτικό του Σκεπαστού στο Λειβάρτζι!

Ο Χορευτικός Όμιλος του Συλλόγου Σκεπαστού συμμετείχε και φέτος στην επετειακή εκδήλωση για την αναπαράσταση των προεπαναστατικών γεγο...

Ο Χορευτικός Όμιλος του Συλλόγου Σκεπαστού συμμετείχε και φέτος στην επετειακή εκδήλωση για την αναπαράσταση των προεπαναστατικών γεγονότων στο Λειβάρτζι την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Λειβαρτζινών Αθήνας και Πάτρας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων. Μετά την αναπαράσταση των αγωνιστών από το θεατρικό όμιλο «Πάνος Μίχος» ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας και εν συνεχεία ο Χορευτικός Όμιλος Σκεπαστού με χορούς της Πελοποννήσου. 
Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το σύλλογο του Σκεπαστού αποτέλεσε η τιμητική πλακέτα που δόθηκε από το Σύλλογο Λειβαρτζινών Αθήνας στην έναρξη της εκδήλωσης, στο πλαίσιο της χρόνιας συνεργασίας με τους Λειβαρτζινούς συλλόγους, αποδίδοντάς του τιμή και ευγνωμοσύνη για την προσπάθεια διάσωσης και διάδοσης της λαϊκής παράδοσης μέσα από τις αξίες και το ήθος των δημοτικών χορών. 
Συγκινητικές ήταν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες που παρέλαβαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου από τη συμμετοχή του χορευτικού αλλά και μελών του Δ.Σ σε παλαιότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Λειβάρτζι.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την τιμή και ευελπιστεί η αγαστή αυτή συνεργασία μεταξύ των συλλόγων να διατηρηθεί και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.