Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντυπωσιακή η πρώτη εμφάνιση των Χορευτικών του Πολιτιστικού Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να μετρούν λίγο καιρό που δημιουργήθηκαν, κατάφεραν όμως να εντυπωσιάσουν στην πρώτη τους εμφάνιση. Ο λόγος για τα χορευτικά του ...

Μπορεί να μετρούν λίγο καιρό που δημιουργήθηκαν, κατάφεραν όμως να εντυπωσιάσουν στην πρώτη τους εμφάνιση. Ο λόγος για τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων, μια νεοσύστατη πολυπληθής ομάδα που εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε. 
Τα χορευτικά του συλλόγου έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις χθεσινές εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης των Καλαβρύτων, παρουσιάζοντας ένα άψογο και καλοδουλεμένο χορευτικό σύνολο. 
Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε όλην την ομάδα των χορευτών και των χορευτριών, στο Δ.Σ. του Συλλόγου και φυσικά στους δασκάλους, Βασιλική Σιβρηκά και Νικόλαο Κοτσόκολο.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων, με λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας του, έχει να επιδείξει πλούσια και πολυεπίπεδη δράση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.