Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Έμεινε... ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε η Παναχαϊκή για να πάρει τη νίκη, στον αγώνα που έδωσε με την Καλλιθέα , στο γήπεδο της Αγυιάς , στην Πάτρα,...

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε η Παναχαϊκή για να πάρει τη νίκη, στον αγώνα που έδωσε με την Καλλιθέα, στο γήπεδο της Αγυιάς, στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Η πατρινή ομάδα κατάφερε να νικήσει την ομάδα της Καλλιθέας μετά από μία μέτρια εμφάνιση με τον Μωραΐτη στο 58’ να λυτρώνει τους «κοκκινόμαυρους» κάνοντας το 1-0, σε μία φάση που έμελλε να κρίνει και την συνάντηση.

Η Καλλιθέα έδειξε να είναι άτυχη στο 90’ με τον Γκέτσι που είχε δοκάρι, ενώ ήταν ολομόναχος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι τραυματίστηκε άσχημα ο Μάκο της Καλλιθέας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο διαιτητής κράτησε οχτώ λεπτά καθυστέρηση εξαιτίας του συμβάντος.

Η Παναχαϊκή με την νίκη της αυτή έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου και πλέον ετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που έχει φτάσει σε ένα κομβικό σημείο. Να αναφέρουμε ότι για ακόμα μία φορά έντονη ήταν η παρουσία των φιλάθλων και των οπαδών των «κοκκινόμαυρων» που πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδας τους στο τέλος του ματς.

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Γκίνο, Σωτηράκος, Φωτάκης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Αποστολόπουλος, Φουρλάνος (64΄ Αργυρόπουλος), Μωραΐτης (74΄ Βασιλείου).

Καλλιθέα: Θεοδωράκης, Ντιακίτε, Σεζάι, Συριόπουλος, Κάντε, Χοτζάλι, Παυλής (73΄ Μίνγκος), Ζευγκερίδης, Μάκο (55΄ Γλυνός), Γκέτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.