HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κώστας Μπακαλάρος: "Έχει ξεφύγει το μπάτζετ αλλά η Συμμαχία θα κάνει αυτό που πρέπει"

Η αλήθεια είναι ότι η Συμμαχία κάνει τα πάντα και πληρώνει στην ώρα της όλες τις υποχρεώσεις ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην λειτουρ...

Η αλήθεια είναι ότι η Συμμαχία κάνει τα πάντα και πληρώνει στην ώρα της όλες τις υποχρεώσεις ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην λειτουργία της  ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τα έξοδα είναι πολλά καθημερινά, ενώ έχουν δοθεί φέτος αρκετά χρήματα για τα έργα που έγιναν τόσο στο γήπεδο της Αγυιάς όσο και  στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Η Παναχαϊκή λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα, έχει αυξηθεί ο φετινός προϋπολογισμός αλά όπως λέει ο Κώστας Μπακαλάρος «Η αλήθεια είναι  ότι το μπάτζετ έχει μεγαλώσει και έχουμε ξεφύγει από τον προϋπολογισμό που είχαμε κάνει. Όμως η ομάδα να πηγαίνει καλά  και η Συμμαχία θα κάνει αυτό που πρέπει.  Η Συμμαχία πάντα προσπαθεί για το καλύτερο και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Όταν έρθει η ώρα να φύγουμε δεν θα οφείλουμε ούτε ένα ευρώ σε κανένα και θα έχουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα στην ομάδα».

Και στέλνοντας το μήνυμα του στον κόσμο της Πάτρας τόνισε «Μπαίνουμε σε μια σειρά κρίσιμων αγώνων. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή την Καλλιθέα. Θέλουμε ο κόσμος τώρα να στηρίξει την ομάδα, να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.