Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΕΛΩΝΟΣΠΗΛΙΑ: Οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις για την "πρώτη ντουφεκιά" (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Εκεί που έπεσε η πρώτη ντουφέκια για τον ξεσηκωμό του έθνους στις 16 προς 17 Μαρτίου 1821, στην Χελωνοσπηλιά Λυκούριας, γιορτάστηκε  πά...

Εκεί που έπεσε η πρώτη ντουφέκια για τον ξεσηκωμό του έθνους στις 16 προς 17 Μαρτίου 1821, στην Χελωνοσπηλιά Λυκούριας, γιορτάστηκε  πάνδημα με μια εκδήλωση που προκάλεσε συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια.
Εντυπωσιακή ήταν η Αναπαράσταση, για άλλη μια χρονιά, του πρώτου διατεταγμένου προεπαναστατικού επεισοδίου από τη θεατρική ομάδα του συλλόγου Λυκουριωτών «Οι πηγές του Λάδωνα».
Στην εκδήλωση χόρεψαν τα χορευτικά του συλλόγου Λυκουριωτών. τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, τα χορευτικά του συλλόγου Κερτεζιτών, τα χορευτικά του συλλόγου Κλειτορίας και οι μαθητές των σχολείων Κλειτορίας.
Παραβρέθηκαν, Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοντογιάννης, ο Αντιδήμαρχος κ Χουλιάρας Δημήτριος, η αντιδήμαρχος κ. Γεωργακοπούλου, η αντιδήμαρχος κ Πανουτσακοπούλου, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ Βαρβιτσιώτης, ο πρώην Βουλευτής Αχαΐας και Δήμαρχος κ Αθανάσιος Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πάτρας κ. Ασημακοπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης “Σπήλαια Λιμνών” κ. Δουκλιάς Σωτήρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Ερμείδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κ. Χάρης Γιαννάκης και ο Διοικητής του Α.Τ.Κλειτορίας, η βοηθός Δημάρχου κ Παπαδάτου, η εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ Παυλοπούλου ο Αχαιός Οικονομολόγος και υποψήφιος Βουλευτής κ Ηρακλής Ρούπας, Πρόεδροι Συλλόγων, Τοπικοί Πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.