Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνάντηση Δένδια με τοπικά στελέχη της ΝΔ και φορείς στα Καλάβρυτα

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο πρώην Υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, εκπροσωπώντας την α...

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο πρώην Υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, εκπροσωπώντας την αξιωματική αντιπολίτευση στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αγία Λαύρα.
Ο κ. Δένδιας χθες βράδυ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στο ξενοδοχείο "CANYON" με τοπικά στελέχη της Ν.Δ. αλλά και τοπικούς φορείς όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τα τοπικά προβλήματα και να ανταλλάξει απόψεις για την τρέχουσα πολική κατάσταση. Μεταξύ άλλων στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ κος Τσάμης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης και δημοτικός σύμβουλος κος Δουκλιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κος Δαφαλιάς, τα στελέχη της Τ.Ο.Ν.Δ Καλαβρύτων κος Πορετσάνος, η κα Παυλοπούλου, ο κος Χαμακιώτης, οι πολιτευτές Αχαΐας κα Τραχήλη και κος Αντωνακόπουλος.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.