HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Όλοι μας μία αλυσίδα» στα Καλάβρυτα - Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ευαισθητοποίησης

Με σύνθημα «Όλοι μας μία αλυσίδα» διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά η Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης 26 - 31 Μαρτίου. Τα Καλάβρυτα ...

Με σύνθημα «Όλοι μας μία αλυσίδα» διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά η Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης 26 - 31 Μαρτίου.
Τα Καλάβρυτα δεν θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν κρίκο αυτής της αλλησύδας. Η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», σε συνεργασία με την εφημερίδα «ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής κι έχοντας τη στήριξη σημαντικών φορέων διωργανώνει δυο δράσεις στα Καλάβρυτα
Η πρώτη είναι αλληλεγγύης και αφορά τη συγκέντρωση ρουχισμού για το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων. Η συλλογή ειδών ρουχισμού (για εφήβους) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εφημερίδας, Μεγάλου Σπηλαίου 24 Καλάβρυτα, την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 από ωρες 5-8μμ . 
Η δεύτερη έχει στο επίκεντρο τον εθελοντισμό και την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον. Με τα παιδιά της Ακαδημίας της Α.Ε.Καλαβρύτων και τον Πολιτιστικό σύλλογο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων θα φροντίσουμε τον καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων, φυτεύοντας διάφορα φυτά.

Η Δράση του Δήμου Καλαβρύτων
Να σημειώσουμε οτι ο Δήμος Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας θα συγκεντρώσει τρόφιμα για τις οικογένειες και τα μεγάλα ιδρύματα της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.