Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιμελητήριο Αχαΐας: Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός ως μία μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία».

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων διοργάνωσαν την Τετάρτη 7 Μαρτίου ημερίδα με αντικ...

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων διοργάνωσαν την Τετάρτη 7 Μαρτίου ημερίδα με αντικείμενο «Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός ως μία μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία». Πρόκειται για την τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που το Επιμελητήριο διοργανώνει σεμινάριο με το εν λόγω θέμα δεδομένης της σπουδαιότητάς του και του ενδιαφέροντος από τις εταιρείες μέλη μας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας προβλήθηκαν θέματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, το νόμο ν. 4469, για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, τον τρόπο χειρισμού της αίτησης για τον εξωδικαστικό, παραδείγματα δράσεις, ποιοι δικαιούνται να υπαχθούν και άλλα φλέγοντα σχετικά ζητήματα. Στο τέλος διατυπώθηκε πλήθος ερωτήσεων από τους ενδιαφερομένους, οι οποίες συζητήθηκαν και δόθηκαν σχετικές διευκρινήσεις.

Μέσα στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας και προσπάθειας ενεργούς συμπαράστασης στα μέλη του το Επιμελητήριο διοργανώνει συχνά ημερίδες για επίκαιρα θέματα και στις 19 Μαρτίου ήδη έχει προγραμματιστεί ημερίδα για τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αχαΐας στις 7 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.