Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πατέρας και γιοί δρούσαν εγκληματικά στη Ναύπακτο

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο και στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, τρεις ημεδαποί άνδρες,...

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο και στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, (πατέρας και δυο γιοι), ηλικίας 43, 14 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Επιπλέον, τόσο ο 43χρονος πατέρας, όσο και η 36χρονη μητέρα των δυο παιδιών, κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες προχθές, διέρρηξαν οικία 38χρονου ημεδαπού στη Ναύπακτο, αφαιρώντας κοσμήματα, συνολικής αξίας 700 ευρώ και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Για την διερεύνηση της κλοπής, διενεργήθηκε μεθοδική έρευνα από τους  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, με αποτέλεσμα την   άμεση ταυτοποίηση των τριών δραστών, τον εντοπισμό τους χθες σε Ναύπακτο και Πάτρα και τη σύλληψή τους.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες είχαν διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές στη Ναύπακτο, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει τα εξής :

•       Προχθές το απόγευμα, αφαίρεσαν από κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτου, ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.
•       Την 26/11/2017 αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.
•       Τον Αύγουστο του 2017 αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής μικρό χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.