HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καθαρό νερό στην Αίγυπτο με υπογραφή Ηρώδη Μητσόπουλου και ΤΕΜΑΚ

Υπεγράφη σύμβαση κατασκευής τριών μονάδων αφαλάτωσης στην Αίγυπτο. Τις μονάδες θα κατασκευάσει η TEMAK και την σύμβαση υπέγραψε ο Πρόεδ...

Υπεγράφη σύμβαση κατασκευής τριών μονάδων αφαλάτωσης στην Αίγυπτο. Τις μονάδες θα κατασκευάσει η TEMAK και την σύμβαση υπέγραψε ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Ηρώδης Μητσόπουλος και αξιωματούχοι της Αιγύπτου.
Ο μονάδες που θα κατασκευαστούν αφορούν την επεξεργασία θαλασσινού και βαρέως υφάλμυρου νερού για την παραγωγή πόσιμου νερού δυναμικότητας 5.000m3/ημέρα και 2x100 m3/ημέρα αντίστοιχα.
Οι μονάδες θα παραδοθούν εντός του 2018 και οι συγκεκριμένες εφαρμογές θα αναδείξουν και στην χώρα της Αιγύπτου την εμπειρία της ΤΕΜΑΚ αλλά και την ποιότητα των συστημάτων που σχεδιάζει και κατασκευάζει.
Η ΤΕΜΑΚ είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στην Επεξεργασία Νερού, με γραφεία και εργοστάσια παραγωγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πανελλαδική δραστηριότητα και εξαγωγές στα Βαλκάνια, στην Μέση Ανατολή και χώρες της Μεσογείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.