HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με λαμπρότητα τα Καλάβρυτα τίμησαν τον πολιούχο τους, Άγιο Αλέξιο (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τα Καλάβρυτα τίμησαν τον πολιούχο τους, Άγιο Αλέξιο . Το πρωί έγινε η υποδοχή της τιμίας κάρας του Αγίου...

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τα Καλάβρυτα τίμησαν τον πολιούχο τους, Άγιο Αλέξιο. Το πρωί έγινε η υποδοχή της τιμίας κάρας του Αγίου από την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας μπροστά στο νοσοκομείο Καλαβρύτων (διαβάστε εδώ).

Στο λαμπρό εορτασμό παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς,  ο βουλευτής Αχαϊας Νέας Δημοκρατίας κ. Φωτήλας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δριβήλας, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Κοντογιάννης, ο εισαγγελέας Καλαβρύτων κ. Γιαννακόπουλος, ο διοικητής της αστυνομίας Καλαβρύτων κ. Σταθούλιας, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κ. Κωσταντής, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλαβρύτων κ. Αρμπής, ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων κ. Βαρβιτσιώτης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καλαβρύτων κ. Λεχουρίτης, οι αντιδήμαρχοι κυρία Πανουτσακοπούλου και κ. Χουλιάρας, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Με το πέρας της πανηγυρικής θείας λειτουργείας ακολούθησε λιτάνευση της τιμίας κάρας και της ιεράς εικόνος του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους των Καλαβρύτων.
Την ιερά πομπή συνόδευε πλήθος ιερέων, ομάδα φουστανελοφόρων και η φιλαρμονική του δήμου Καλαβρύτων.

Εντυπωσιακή ήταν και η μεγάλη ελληνική σημαία  που προηγείτο της πομπής που κρατούσαν μέλη του συλλόγου Σκεπαστού.


















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.