HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καμμένος: Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί μέχρι τέλους

Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πείσμα όσων θέλουν να φτιάχνουν σενάρια θα συνεχιστεί ως το τέλος ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εθ...

Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πείσμα όσων θέλουν να φτιάχνουν σενάρια θα συνεχιστεί ως το τέλος ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Όπως είπε, οι δύο στόχοι που έχει βάλει η κυβέρνηση, η κάθαρση και η έξοδος από τα μνημόνια, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους.
Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι πλησιάζει η ώρα που ο ελληνικός λαός θα φύγει από τα μνημόνια και την επιτροπεία. Σε ό,τι αφορά την κάθαρση υποστήριξε ότι «με αυτή την κυβέρνηση συνεργασίας, μιας έντιμης πολιτικής συνεργασίας σπάσαμε το κατεστημένο της μεταπολίτευσης. Οι υποθέσεις δεν μπαίνουν στο αρχείο. Όταν η δικαιοσύνη προσκρούει σε μεγάλους και επώνυμους δεν σταματά την διερεύνηση».
«Γι’ αυτούς τους στόχους η συνεργασία αυτή σε πείσμα όσων γράφουν σενάρια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους σε απόλυτο σεβασμό στις ‘κόκκινες γραμμές’ και τις διαφορετικές πολιτικές που από την αρχή θέσαμε έντιμα και ξεκάθαρα στην αρχή της συνεργασίας».

Ερωτηθείς σχετικά, ο Π. Καμμένος είπε ότι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό και για το "Μακεδονικό".
"Είναι γνωστές οι θέσεις που έχουμε διατυπώσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το θέμα του "Σκοπιανού" και τη μη χρήση του όρου "Μακεδονία" σε οποιαδήποτε λύση. Από εκεί και πέρα η συζήτηση για το "Σκοπιανό" είναι αυτή τη στιγμή στα χέρια της πΓΔΜ, για το αν θα γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές", είπε, προσθέτοντας ότι αυτές αποτελούν απόλυτη προϋπόθεση.

Ερωτηθείς για τους δύο στρατιωτικούς, ο Π. Καμμένος δήλωσε μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, ότι "είμαστε σε πλήρη συνεννόηση και όσο κι αν προσπαθούν να βρουν διαφορές, ο πρωθυπουργός κι εγώ σαν κυβερνητικοί εταίροι είμαστε απόλυτα συντονισμένοι και σας διαβεβαιώ πάντα απόλυτα συνεννοημένοι.
"Ότι έγινε ένα διμερές θέμα με τη σύλληψη των Ελλήνων αξιωματικών είναι καταρχήν ένα διμερές θέμα. Το θέμα αυτό όμως παίρνει και διεθνείς διαστάσεις με τις απόψεις που δημόσια πλέον εκφράζουν και η ΕΕ και το ΝΑΤΟ και άλλες τρίτες χώρες", δήλωσε ο Π. Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Κληθείς να σχολιάσει την τουρκική προκλητικότητα είπε «ότι αυτή ανησυχεί τους πάντες όλη την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.